Kwaliteit

Bij Youth Turn streven we ernaar om hoogwaardige zorg en ondersteuning te bieden aan onze cliënten. We hechten veel waarde aan kwaliteit, professionaliteit en transparantie. Daarom voldoen we aan verschillende normen en zijn we aangesloten bij gerenommeerde instellingen binnen de branche. Hieronder vindt u een overzicht van onze certificeringen en samenwerkingen:

1. HKZ-certificering: Wij zijn trots op onze certificering volgens de norm HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) voor kleine ondernemingen. Dit certificaat bevestigt dat we voldoen aan de kwaliteitseisen en richtlijnen die gelden binnen onze sector.

2. AKJ: Als organisatie zijn we aangesloten bij het AKJ, de instantie van onafhankelijke vertrouwenspersonen. Dit betekent dat cliënten en hun ouders/verzorgers een beroep kunnen doen op deze externe vertrouwenspersoon als zij behoefte hebben aan ondersteuning, advies of bemiddeling. Klik hier voor meer informatie over het AKJ en hun diensten.

3. Samenwerking met SBB: Wij zijn trots op onze samenwerking met het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dit partnerschap stelt ons in staat om leerlingen op te leiden en hen de kans te geven waardevolle praktijkervaring op te doen binnen onze organisatie.

4. Klachtenportaal: We zijn aangesloten bij het Klachtenportaal, een onafhankelijke bemiddelaar bij klachten. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn of een klacht hebben, dan zetten wij ons in om samen tot een passende oplossing te komen. Klik hier voor meer informatie over het Klachtenportaal en hun diensten.

5. SKJ-geregistreerde professionals: Bij Youth Turn beschikken al onze professionals over de juiste documenten en opleidingen om hoogwaardige zorg te kunnen bieden. Ze zijn geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), wat waarborgt dat zij voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen en zich blijven ontwikkelen in hun vakgebied.

Daarnaast zijn we verheugd om aan te kondigen dat Youth Turn is aangesteld als gecontracteerde zorgaanbieder voor de jeugdwet in de bollenstreek en dat we aanbesteed zijn voor de WMO in de bollenstreek. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige zorg en ondersteuning te bieden aan cliënten binnen deze regio.

Wij streven ernaar om constant onze kwaliteit en dienstverlening te verbeteren en om aan de behoeften van onze cliënten te voldoen. Bij Youth Turn staan we altijd open voor feedback en suggesties, omdat we geloven in een continue samenwerking en dialoog.