Basem Hazam Youth Turn

Basem Hazam

Hallo daar. Mijn naam is Basem Hazam. Al van jongs af aan had ik een duidelijke missie voor ogen: mensen helpen. Mijn tocht in de zorg begon al op mijn vijftiende, toen ik als jonge stagiair de fascinerende en complexe wereld van de zorg instapte.

De eerste zes jaar van mijn professionele carrière waren gewijd aan het liefdevol en toegewijd werken met mensen met een verstandelijke beperking. Het begeleiden en verzorgen van deze bijzondere groep gaf me veel voldoening. Maar diep in mijn hart wist ik dat mijn echte roeping ergens anders lag: in de geestelijke gezondheidszorg (ggz).

Mijn overstap naar de ggz bleek een keerpunt in mijn carrière. Gedurende de afgelopen zes jaar heb ik de kans gehad om intensief samen te werken met individuen met psychiatrische aandoeningen. Mijn doel? Hen begeleiden en ondersteunen zodat ze volwaardig deel kunnen nemen aan onze samenleving.

Bij Youth Turn heb ik de mogelijkheid om deze opgedane kennis en expertise in te zetten op een organisatorisch niveau. Als zorgcoördinator is het mijn taak om ervoor te zorgen dat onze cliënten de juiste zorg en ondersteuning ontvangen die ze nodig hebben om te groeien naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Ik ben ongelooflijk dankbaar voor mijn rol bij Youth Turn. Hier kan ik dagelijks mijn passie, kennis en ervaring gebruiken om het verschil te maken in de levens van anderen. Samen zetten we ons in voor een gemeenschap waarin zorg en ondersteuning centraal staan.

Kunnen wij je helpen?

Onze coaching gaat een stapje verder en betrekt het hele gezin!

Contact opnemen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden