For Youth

Jouw probleem is onze zorg

Zie je het thuis niet meer zitten of op school?

Is er veel ruzie in je omgeving?

Ben je juist zelf de ruziezoeker en je weet niet goed waarom?

Voel je je juist eenzaam of onbegrepen?

Of lukt het maar niet om van een verslaving af te komen?

Waarmee kan ik bij jullie terecht?

Het kan zijn dat je al langere tijd niet lekker in je vel zit, prikkelbaar bent, impulsief of dat je je afsluit van alles en iedereen. Misschien heb je wel een diagnose gekregen zoals autisme, ADD of ADHD. Maar dat hoeft allemaal niet om bij ons aan te kloppen.

Het kan ook zijn dat factoren in je omgeving ervoor zorgen dat je niet happy bent. Je ouders zijn bijvoorbeeld gescheiden, je staat onder invloed van de verkeerde vrienden, school of werk lopen helemaal niet lekker of je bent wellicht een keer in aanraking geweest met de politie. Dat heeft allemaal grote invloed op je gedrag.

Wat kan Youth Turn voor mij doen?

In het kort: wij staan voor je klaar. We luisteren, analyseren je probleem en zoeken daar de juiste hulp bij. We hebben de beschikking over een groot aantal begeleiders en we kijken welke professional past bij jou, je vraag en ook de situatie waarin jij je bevindt. Deze helpt jou verder tot je alles weer op de rails krijgt.

En wij? Youth Turn coördineert het traject en houdt in de gaten of alles zo verloopt dat jij je gestelde doelen op een manier weet te behalen waarbij jij je prettig voelt.

Bij ons ben jij aan zet