Over Youth Turn

Bij Youth Turn zijn we gepassioneerd over het maken van een positieve impact op het leven van mensen. Onze organisatie is opgericht om de kloof tussen hulpverlening en hulpvrager te verkleinen. We geloven dat iedereen recht heeft op passende zorg en begeleiding, ongeacht de complexiteit van hun situatie.

Contact opnemen

hulpverlening voor volwassenen (wmo) youth turn

Onze geschiedenis

Youth Turn is opgericht in april 2019 in Leiden door drie professionals met verschillende achtergronden en expertises. We begonnen op een klein industrieterrein met slechts één hulpvrager, maar al snel zagen we dat onze unieke aanpak werkte. Sindsdien zijn we blijven groeien en hebben we talloze jongeren en volwassenen geholpen om hun uitdagingen aan te gaan en hun leven te verbeteren.

ambulante jeugdhulp youth turn

Onze missie

De missie van Youth Turn is om passende zorg en begeleiding te bieden aan mensen met een complexe zorgvraag. Dit doen wij door middel van een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak, waarbij de hulpvraag van de cliënt centraal staat. Ons doel is om de kwaliteit van leven en participatie van onze cliënten te bevorderen, zodat zij zo zelfstandig en volwaardig mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij.

 

Afgestemd op hulpvraag

We geloven in de kracht van individuele begeleiding en persoonlijke groei, en passen onze aanpak aan op de unieke behoeften van elke hulpvrager. Met onze kennis van de belevingswereld van jongeren en de straatcultuur en onze (sub)cultureelsensitieve benadering zorgen we ervoor dat we hulpvragers kunnen bereiken waar anderen dat niet kunnen.

hulpverlening voor jeugd youth turn, bijvoorbeeld individuele dagbesteding, jeugdzorg leiden

Fadil Amia

In 2022 overleed Fadil Amia, medeoprichter van Youth Turn. Met zijn harde inzet, expertise over jeugdzorg en aanstekelijke enthousiasme en humor was hij instrumentaal in de ontwikkeling van Youth Turn. Het verlies van Fadil was een grote klap voor ons team, maar zijn nalatenschap blijft ons inspireren. Zijn toewijding aan het helpen van jongeren en zijn onuitputtelijke passie vormen nog steeds de kern van ons werk bij Youth Turn.

Kunnen wij je helpen?

Onze coaching gaat een stapje verder en betrekt het hele gezin!

Contact opnemen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden