Hulpverleners

Professioneel kader

Ons bestand met hulpverleners is breed en gevarieerd. Dat betekent dat we altijd een begeleider kunnen inzetten die goed past bij de specifieke vraag en situatie. Dit zijn allemaal goed opgeleide deskundigen met jarenlange ervaring. Ze kunnen zich goed verplaatsen in het referentiekader van de puber van nu en weten de vinger te leggen op spelende opvoed- en opgroei kwesties in de huidige maatschappij. Ze beschikken allemaal over een Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) registratie en de juiste certificaten.

Het spectrum waarin onze deskundigen werken betreft onder andere de ambulante jeugdhulp, maatschappelijke zorg, gezinshulp, gedrags- en persoonlijkheidstherapie, autisme, ADHD, ADD en het jongerenwerk.

Registratie en kwalificatie
De betrokken deskundigen en onze medewerkers zijn in het bezit van een gerelateerde opleiding en een VOG (verklaring omtrent gedrag) van maximaal 12 maanden oud. Daarnaast beschikken ze allemaal over een AGB registratie en een  aansprakelijkheidsverzekering.

Waarmee kan ik bij jullie terecht?

Het kan zijn dat je al langere tijd niet lekker in je vel zit, prikkelbaar bent, impulsief of dat je je afsluit van alles en iedereen. Misschien heb je wel een diagnose gekregen zoals autisme, ADD of ADHD. Maar dat hoeft allemaal niet om bij ons aan te kloppen.

Het kan ook zijn dat factoren in je omgeving ervoor zorgen dat je niet happy bent. Je ouders zijn bijvoorbeeld gescheiden, je staat onder invloed van de verkeerde vrienden, school of werk lopen helemaal niet lekker of je bent wellicht een keer in aanraking geweest met de politie. Dat heeft allemaal grote invloed op je gedrag.

Wat kan Youth Turn voor mij doen?

In het kort: wij staan voor je klaar. We luisteren, analyseren je probleem en zoeken daar de juiste hulp bij. We hebben de beschikking over een groot aantal begeleiders en we kijken welke professional past bij jou, je vraag en ook de situatie waarin jij je bevindt. Deze helpt jou verder tot je alles weer op de rails krijgt.

En wij? Youth Turn coördineert het traject en houdt in de gaten of alles zo verloopt dat jij je gestelde doelen op een manier weet te behalen waarbij jij je prettig voelt.

Bij ons ben jij aan zet