Esmé Hendriksen Youth Turn

Esmé Hendriksen

Mijn naam is Esmé Hendriksen, zorg coördinator Jeugd bij Youth Turn. Al vrij vroeg ontdekte ik mijn passie voor de jeugdhulpverlening. In 2016 zette ik mijn eerste professionele stappen in deze boeiende en essentiële sector. Sindsdien heb ik een schat aan kennis en inzichten op mogen doen waarbij mijn ervaring als sociotherapeut binnen de jeugdpsychiatrie en mijn werk in ambulante hulpverlening bijzonder vormend zijn geweest. Deze ervaringen hebben mij unieke perspectieven en vaardigheden geboden die ik elke dag kan gebruiken om het leven van onze jongeren een stukje beter te maken.

Bij Youth Turn heb ik sinds 2023 de verantwoordelijke en betekenisvolle rol van zorgcoördinator op mij genomen. Hier kan ik mijn betrokkenheid voor onze jongeren omzetten in concrete acties, zorgend dat ze de beste begeleiding en aandacht krijgen die ze verdienen.

Youth Turn is voor mij niet zomaar een werkplek. Het is een unieke kruising waar deskundigheid en oprechte, warmhartige zorg elkaar ontmoeten. Hier werken we gezamenlijk met één duidelijke missie: kinderen en jongeren begeleiden in hun pad naar een toekomst vol mogelijkheden. Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van deze inspirerende gemeenschap.

Kunnen wij je helpen?

Onze coaching gaat een stapje verder en betrekt het hele gezin!

Contact opnemen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden