Gioya Blom Youth Turn

Gioya Blom

Hallo! Ik ben Gioya Blom, zorgcoördinator jeugd bij Youth Turn. Sinds 2019 heb ik het voorrecht gehad om zowel met jongeren als volwassenen te werken en door deze ervaringen breng ik een frisse en vernieuwende blik naar mijn rol binnen de organisatie.

Wanneer je met mij werkt, kun je rekenen op een rustige, vriendelijke benadering. Altijd alert en gestructureerd, zorg ik ervoor dat we samen de beste paden bewandelen voor de jeugd die we ondersteunen. Mijn aanpak draait erom de jongere en ouder(s) actief te betrekken. Samen onderzoeken we wat nodig is om zelf aan het roer te staan, om zo hun eigen draagkracht en zelfredzaamheid te versterken.

Naast mijn rol als zorgcoördinator, ben ik ook actief als jeugdzorg-begeleider binnen Youth Turn. Deze rol vervul ik met groot enthousiasme. Het houdt me scherp en zorgt ervoor dat ik voortdurend betrokken blijf bij de dagelijkse ins en outs van het werkveld. Hierdoor kan ik een brug slaan tussen coördinatie en directe zorg, wat bijdraagt aan een holistische benadering van de zorg die we bieden.

Kunnen wij je helpen?

Onze coaching gaat een stapje verder en betrekt het hele gezin!

Contact opnemen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden