Jamila Reggani Youth Turn

Jamila Reggani

Ik ben Jamila Reggani en mijn passie ligt in het creëren van structuur en het realiseren van procesverbeteringen. Deze passie neem ik elke dag mee naar Youth Turn. Al sinds 2009 ben ik intensief betrokken bij alles wat met kwaliteit te maken heeft. Mijn ervaring strekt zich uit van beleidsontwikkeling tot audits, van documentbeheer tot het adviseren van het management over beleidszaken en risicoanalyse. Het uitvoeren van risicoanalyses en het implementeren van passende maatregelen op basis daarvan vormen een cruciaal onderdeel van mijn expertise. Ik heb projecten geleid, trainingen verzorgd, en me diepgaand beziggehouden met het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit binnen organisaties. Dankzij deze uitgebreide ervaring in kwaliteitsmanagement ben ik goed op de hoogte van de diverse wetten, kaders en richtlijnen die relevant zijn voor ons vakgebied.

Als trotse moeder van drie jongens heb ik aan den lijve ondervonden hoe essentieel het is om structuur en regelmaat te bieden in het dagelijks leven.

Youth Turn onderscheidt zich door de warme en ondersteunende sfeer. Het is een plek waar collega’s hun hart en ziel inzetten voor onze cliënten en actief bijdragen aan een positievere samenleving. Het geeft me elke dag weer voldoening om te zien hoe we samen het verschil maken en het leven van anderen verbeteren. Ik voel me vereerd deel uit te maken van dit toegewijde team en samen met hen te streven naar een betere toekomst voor iedereen.

Kunnen wij je helpen?

Onze coaching gaat een stapje verder en betrekt het hele gezin!

Contact opnemen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden