yassine bahri Youth Turn

Yassine Bahri

Ik ben Yassine Bahri, een van de trotse oprichters van Youth Turn. Mijn avontuur in de zorgsector begon in 2016, waar ik tot mijn ontzetting verschillende mankementen binnen de gesloten jeugdzorg waarnam. Deze ervaringen, versterkt door een onwrikbaar verlangen om verbetering te bewerkstelligen, leidden tot het moment waarop ik, samen met Boucif en Fadil, besloot Youth Turn op te richten.

Mijn jaren als zorgprofessional hebben mij waardevolle inzichten en ervaringen gegeven. Maar wat mij echt onderscheidt, is mijn eigen geschiedenis met hulpverlening. In mijn jongere jaren heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om aan de ontvangende kant van de hulpverlening te staan. Deze ervaringsdeskundigheid, geworteld in de straatcultuur, heeft me cruciale lessen geleerd over wat daadwerkelijk effectief is in de zorg. Ik weet uit eerste hand wat werkt en wat niet, en die kennis is van onschatbare waarde bij het vormgeven van de missie en visie van Youth Turn.

Bij Youth Turn streven we naar een benadering die echt resoneert met de jeugd, en ik ben dankbaar dat ik elke dag weer de kans krijg om met een toegewijd team het verschil te maken in de levens van velen.

Kunnen wij je helpen?

Onze coaching gaat een stapje verder en betrekt het hele gezin!

Contact opnemen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Aanmelden